Vi tilbyder

Træfældning
Vi er uddannet til at fælde alle slags træer. Både dem der kan fældes fra jorden og dem der skal sektionsfældes, stykke for stykke. Sektionsfældning kan foregå fra lift, men også fra klatresele hvilket vi er eksperter i. I slipper for at fjerne drivhuset og grave jeres fine blomster op. Vi passer på det i ikke vil have ødelagt.

Træbeskæring
Hos Løvtop er vi uddannet til at beskære dit træ fagligt korrekt. Vælger man at beskære sit træ er det vigtigt man får gjort det korrekt og dermed undgår at træet udvikler sig til et farligt træ på grund af råd eller svampeangreb. Der er mange måder at beskære et træ på og vi står altid klar med råd og vejledning alt efter hvad I ønsker jer af jeres træ.

Træpleje
Nogle træer er mere bevaringsværdige end andre og her er det vigtigt at behandle dem korrekt så de lever længst muligt, men samtidig reducere risikoen for at træerne bliver risikotræer og kan vælte. De bevaringsværdige træer er oftest de gamle, flotte, historiske træer og det kan tit indebære en hvis risiko at have dem stående. Vi er up to date på de nyeste teknikker og hjælpemidler til at bevare et træ så længe som muligt.

Risikovurdering af træer
Er du i tvivl om dit træ står for tæt på huset og kan udgøre en fare? Vi udfører gerne en risikovurdering af dit træ så dig og din familie igen kan sove sikkert i stormvejr.