Om Løvtop

Løvtop er et firma der værdsætter de gamle værdier, såsom god service og veludført arbejde. Vi er ydermere lovpligtigt forsikret til at udføre din træopgave.

Firmaet er startet med et ønske om en hverdag fyldt med smil og gode oplevelser. Vi elsker træklatring, træer, gode løsninger og især GLADE kunder.

Vi holder os konstant opdateret på de nyeste teknikker samt hjælpemidler og forsøger konstant at blive bedre til vores job. En af de ting vi for tiden er i gang med er at uddanne vores medarbejdere til ETW certificerede træplejere, hvilket er en standardiseret europæisk norm, der sikrer at man laver korrekt træpleje ens på tværs af grænser.

Udover det teoretiske niveau deltager vi også hvert år i DM i træklatring, en konkurrence der bliver stablet på benene af Dansk Træplejeforening. Discipliner minder en del om hverdagssituationer for en træklatrer og fungere derfor som en slags træning.

Udover konkurrence delen er det en mulighed for at mødes med andre træplejere og diskutere alt indenfor branchen og det mener vi gavner alle. Både træklatrere, kunder og hele branchen. I er velkomne til at kontakte os til hver en tid på en af de mange platforme vi er tilstede på. Se mere under kontakt.